Wil je jouw woning verbouwen of renoveren?

 

Heb je een woning, boerderij, jaren 30 huis, herenhuis of oude schuur en wil je aanbouwen of renoveren? Je woning is een kostbaar bezit. Begrijpelijk dat je je vraagtekens zet bij een verbouwing of renovatie. Bovendien wil je verbouwen in een zo kort mogelijke tijd met zo min mogelijk overlast. Bedenk eerst goed wat je wilt aanpakken en wat je budget hiervoor is. Heb je geen idee waar je moet beginnen? Bel ons en wij helpen je op weg met de juiste stappen.

 

Gedegen planning en beperkte overlast

 

Wij weten als geen ander hoe zuinig jij op je huis bent en zorgen voor een prachtig eindresultaat met inachtneming van de karakteristieke elementen van je huidige woning. We werken met een gedegen planning en doordat wij veel in onze eigen machinale werkplaats bouwen, beperken we voor jou de overlast tijdens de bouw. Zo zijn wij veel minder afhankelijk van toeleveranciers, waardoor vertraging in levering van bouwmaterialen niet voorkomt. Van tevoren nemen we jouw wensen goed door. Als het nodig is om een architect erbij te betrekken dan zitten wij in het voorstadium al met alle partijen om tafel. Hierdoor weet jij precies wat je binnen het door jou gestelde budget mag verwachten en kom je niet voor onaangename (kosten)verrassingen te staan.

 

Funderingsherstel, renovaties

 

Heb je een oud huis dat gerenoveerd moet worden? Funderingsherstel en algehele renovatie komt vaak voor en wij hebben hier jarenlange ervaring in. Zo renoveren we onder andere funderingen van grachtenpanden. Een zeer specialistische en vakkundige klus waar wij met uiterste precisie voor een nieuw en stevig fundament zorgen.

 

Bouw zeker met BouwGarant

 

Stalenhoef Bouwbedrijf beschikt over het belangrijke BouwGarant keurmerk. Om dit keurmerk te mogen dragen moet je als aannemer aan een grote reeks van kwaliteitseisen voldoen. Een Bouwgarant-aannemer word je als je over ervaren vakmensen beschikt en je de zaken goed op orde hebt. Er worden duidelijke afspraken gemaakt die voor het volledige bouwtraject gelden. Voor jou betekent dit dat je zeker weet dat de verbouwing of renovatie zo soepel mogelijk verloopt. Jouw woning is bij ons in goede handen!

V-glas-512x512

Transparant

Mic-512x512

Één aanspreekpunt

gereedschap-512x512

Eigen machinale werkplaats

koffer-512x512

Grote expertise

Meer informatie over verbouwen of renoveren?