Het beste product tegen een eerlijke en transparante prijs

 

Stalenhoef Bouwbedrijf is in 1974 door Hans Stalenhoef opgericht als eenmanstimmerbedrijf dat kleinschalige klussen uitvoerde. Inmiddels heeft zoon Niels Stalenhoef het bedrijf van zijn vader voortgezet en werkt er een groot en enthousiast team aan nog steeds kleinschalige, maar inmiddels ook complexe en ambitieuze projecten. Het bedrijf beschikt over een grote expertise als het op bouwen, verbouwen en renoveren aankomt.

 

Bij ons heb je één aanspreekpunt en persoonlijk contact vóór, tijdens en na de bouw. Ondanks dat wij met gemak een groot project aanpakken, zijn wij nog klein genoeg om direct contact met je te houden.

 

In onze eigen machinale werkplaats kunnen wij alles op maat maken, waardoor we minder afhankelijk zijn toeleveranciers. Zo bouwen wij ook gevel- en dakelementen. Het voordeel voor jou is een kortere bouwtijd, minder kans op lekkages (in het geval van verbouw) en minder overlast.

 

Naast het leveren van een goed product tegen een eerlijke prijs, vinden wij het sociale aspect van onze onderneming erg belangrijk. We besteden dan ook veel aandacht aan het welzijn van ons team. Zeker weten dat de bouw zorgeloos verloopt? Wij zijn trots dat wij het BouwGarant keurmerk dragen.

Zeker weten dat de bouw zorgeloos verloopt? Wij zijn trots dat wij het BouwGarant keurmerk dragen.

 

Een BouwGarant aannemer ben je als je:

 

  • beschikt over de juiste verzekeringen en diploma’s
  • voldoet aan belangrijke kwaliteitseisen
  • aantoonbare ervaring hebt in de bouw
  • duidelijke afspraken maakt en deze op papier zet

Meer informatie over bouwen, verbouwen of renoveren?